torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5: Mitä teen vapaa-ajallani?


Tämän päivän luukussa avaan omaa arkeani kertomalla, mihin kaikkeen käytän aikaani silloin, kun en ole töissä tai koulussa!Ylivoimaisesti eniten mulla kuluu aikaa tietokoneella ja television edessä. Muutaman lempiohjelmani olen jo aiemmin maininnutkin (Greyn anatomia ja Criminal Minds), mutta niiden lisäksi seuraan ahkerasti monia muitakin sarjoja, kuten Huippumalli haussa, Hawaiji 5-0, Gossip Girl, Vampyyripäiväkirjat, Unelmien poikamies ja Kosto. Jään todella helposti koukkuun kaikkiin sarjoihin, koska opittuani tuntemaan päähenkilöt haluan tietää mitä heille tapahtuu. Nykyään alan kuitenkin enää harvoin seuraamaan täysin uutta sarjaa, sillä mulla on jo niin monia seurattavia sarjoja entuudestaan. Suomalaisia ohjelmia en katso ollenkaan, koska suomeksi puhuminen tekee ohjelmista mielestäni jotenkin epäaitoja ja naurettavia. En myöskään seuraa ruokaohjelmia, ja realitysarjoistakin seuraan vain muutamia harvoja ja valittuja.

Ostin oman läppärin kesän alussa, ja sen jälkeen koneella viettämäni aika onkin moninkertaistunut. Suurin aika mulla menee oman blogin kirjoittamiseen, mutta seuraan myös monia muita blogeja ahkerasti. Mulla on blogien kanssa vähän sama ongelma kuin tv-ohjelmienkin kanssa, eli jään todella helposti koukkuun. En oikeastaan lue mitään blogia vain silloin tällöin, joten joko luen kaikki postaukset tai en yhtäkään. Blogeissa miellyttävät kaunis ulkoasu, omaperäinen kirjoitustyyli ja varsinkin hienot kuvat, ja nämä pätevätkin oikeastaan kaikkiin blogeihin joita luen. Blogien läpikäymisen jälkeen saatan selata koneella vielä Facebookia, tarkistaa sähköpostini ja maksaa tarvitaessa laskuja, siinä ehkä tärkeimmät. Jos haluan vielä huvittaa itseäni, käyn vierailemassa eräällä ruskealla totuussivustolla, mutta muuten jätän kaikki keskustelupalstat suosiolla rauhaan.Mitäs sitten teen elektroniikan maailman ulkopuolella? Aina kun ehdin, lähden ulos tuulettumaan joko koiran ulkoilutuksen, ratsastuksen tai lenkkeilyn merkeissä. En kestä päivääkään kokonaan sisällä, muuten aivoihini iskee kamala happivaje. Hyvällä ilmalla otan usein myös kameran mukaan ja kuvaan mitä ikinä tuleekaan mieleen. Joskus kun alan oikein ahkeraksi, saatan myös lähteä salille tai treenata itsekseni kotona, mutta näitä puuskia tulee aivan liian harvoin...


Suurin osa vapaa-ajastani menee tietenkin tallilla, mutta se nyt on melkoinen itsestäänselvyys :D. Käyn vähintään sen kolme kertaa viikossa ratsastamassa ja hoitamassa Coraa, ja välillä tulee jäätyä vielä sen jälkeenkin tallille höpöttämään kavereiden kanssa. Muita kavereitani näen aika harvoin, mutta Pauliinan kanssa koitamme ehtiä näkemään edes kerran viikossa. Poikaystävääni näen normaalisti vähintään joka toinen päivä, mutta näin "inttileskenä" vain niinä (aivan liian harvoina) viikonloppuina, kun hän pääsee käymään kotona. Olen siis melkoinen erakko suurimman osan ajastani, mutta kyllä siihenkin tottuu pakon edessä. Ehkä kerran kuukaudessa lähden ulos piristäytymään esimerkiksi elokuviin tai shoppailemaan, muuten viihdyn ihan hyvin kotona.

Lukijat: Miten te vietätte vapaa-aikaanne? :)

2 kommenttia: