tiistai 22. heinäkuuta 2014

Pitkästä aikaa

Kirjoitustauko venähtikin melkein kahteen kuukauteen, mutta täällä ollaan taas. Interrail-reissun jälkeiset viikot ovat olleet yhtä hullunmyllyä ja niin paljon kaikkea on tapahtunut, etten edes tiedä mistä aloittaa...

Se nyt ainakin on varmistunut, että tämä maalaistollo todellakin muuttaa pääkaupunkiseudulle! Sain nimittäin opiskelupaikan Laurean ammattikorkeakoulusta, joten elokuun lopulla alkaa sitten sosionomiopinnot. Vuokra-asuntokin löytyi melko nopeasti, joten ensi kuun alussa muutan poikaystäväni kanssa Espooseen. Tavarat on jo lähes pakattu ja työpaikka irtisanottu, enkä voi sanoin kuvailla kuinka innolla odotan muuttopäivää... Tästä se uusi opiskelijaelämä alkaa!

Hevosrintamalla puolestaan on ollut melko hiljaista, en ole nimittäin toukokuun jälkeen käynyt ratsastamassa kuin kerran. Cora oli pari viikoa ulkomaanreissun jälkeen saikulla saatuaan kovan potkun laitumella, mutta nyt on päästy taas pikkuhiljaa aloittamaan ratsastus. Mun osalta ratsastuskerrat alkavat kuitenkin olla jo vähissä, sillä ensi kuusta lähtien olen hevoseton opiskelija. Tulee varmasti olemaan outoa elää lähes kokonaan ilman hevosia näiden kahdeksan aktiivisen ratsastusvuoden jälkeen, mutta toisaalta tauko saattaa tehdä hyvääkin. Blogin kohtalosta en ole vielä varma, mutta en oikein osaa kuvitella itseäni minään muuna kuin hevosbloggaajana, joten hiljaista täällä luultavasti tulee olemaan.

Joka tapauksessa seuraavat pari viikkoa saatte vielä kuulla mun ja Coran kuulumisia, ja saattaapi olla että täällä blogissa vierailee myös eräs toinen kauan kaivattu karvakorva! Pysykää siis mukana ;)

Ja jottei tämä postaus jäisi täysin materiaalittomaksi, niin tässä vielä muutamia kuvia taannoisista maastoestetreeneistä sekä pieni videokooste meidän menosta:

8 kommenttia:

 1. Hei tiiätkö miten tonne Ypäjälle pääsee treenaamaan maastoesteitä? Tai siis että pitääkö soittaa ja varata joltain se vai riittääkö että maksaa sen ratamaksun ja menee vain? :D

  Ja älä ihmeessä hylkää tätä blogia, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse käynyt siellä vain etukäteen järjestetyissä valmennuksissa, jolloin valmentajat ovat hoitaneet radan varaukset. En siis osaa ihan varmaa tietoa antaa, mutta uskoisin että rata täytyy varata soittamalla :)

   Ja kiitos mielipiteestäsi!

   Poista
 2. Onpas ollut taas taitava kuvaaja ;) Meette hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joku pro siellä kameran takana taisi heilua ;D Kiitoos!

   Poista
 3. Hienon näköistä menoa teillä ja kyllä mä sun postauksia jaksan lukea, vaikka niitä tuleekin harvemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa että löytyy kiinnostuneita lukijoita :)

   Poista
 4. Samaa miletä, JATKA! Ja meette upeesti:*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kai sitä sitten pitää kirjoittamista jatkaa ;)

   Poista