tiistai 3. joulukuuta 2013

Luukku 3: Rakas joulupukki...


Aktiivisuutta aktiivisuutta ihmiset! Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitänne kaikista luukuista, jotta tiedän mistä piditte ja mistä ette. Näin voin myös parantaa joulukalenteria loppua kohden :) 

Nyt kuitenkin takaisin kolmanteen luukkuun, jossa pääsette kurkkaamaan joululahjatoiveitani:
Ja vielä eriteltynä:

1) Uusi kisapaita. Mulla on tällä hetkellä oikeastaan vain yksi käytössä oleva kisapaita (vaaleanpunainen Kingsland), joten toinenkin kelpaisi. Tämä Pikeurin paita oli tosi kivan näköinen ja värikin on ihana.

2) Uusia ratsastushousuja tarvitaan aina! Mustia housuja ei vaatekaapista vielä löydy, joten näitä HV Polon housuja aloin kuolaamaan netistä... Tykkään todella paljon noista takataskuista!

3) Ihana untuvainen ratsastusliivi Mountain Horselta. Hintaa on kuitenkin sen verran, että taitaa jäädä vain haaveeksi...

4) Syksyn urheiluinnostuksen aikana olen alkanut kaivata myös sykemittaria mukaan treeneihin, jotta näkisin jostakin konkreettisia tuloksia (okei okei, näkisihän niitä tuloksia peilistäkin jos vain jaksaisi treenata enemmän ja säännöllisemmin, mutta minkäs tälle laiskuudelle voi...) Tällainen pirteän värinen mittari olisi silti kiva!

5) Suklaa on tällä listalla se kaikista olennaisin asia, sillä ei joulua ilman suklaata! (todellisen urheilijan sanonta tämäkin :D ) Geisha kuuluu lempisuklaisiini, samoin Enkeli-suklaapatukat, nam!

6) Sitten taas ratsastusvarusteisiin, eli tarvitsisin pikkuhiljaa uudet kisahousut. Nämä Horse Comfortin housut olivat hyvännäköiset ja niissäkin on kivat koristeet takataskuissa.

7) Haluaisin myös kaikkiin ratsastushousuihini sopivan vyön, joka ei kuitenkaan olisi ihan mikään perus yksivärinen. Tässä W-Profilen vyössä oli ihanat kuolainkoristeet, mutta myös timanttikoristeinen vyö kelpaisi.

8) Aloin myös haaveilla Coralle uutta otsapantaa, ja tässä oli ainakin tosi kivoja värivaihtoehtoja! Kaikista eniten tykkään kuitenkin joko tuosta hopeisesta tai kultaisesta versiosta, saa nähdä koska jompikumpi jo löytyy Coran suitsista... ;D

9) Satulahuovat ovat ehkä kaikista suurin paheeni, en vain pysty vastustamaan niitä! Tällä kertaa ihastuin tuohon kultaiseen Lami-Cellin kouluhuopaan, joka näyttäisi niin upealta mustalla hevosella.  Ai että, ihania huopia olisi vaikka kuinka, vielä kun olisi varaa niihin kaikkiin...


Tällainen luukku tänään, mitäköhän huomisesta luukusta löytyy? Sen näette, kun jatkatte ahkeraa seuraamista!

2 kommenttia:

  1. Ompas ihania toiveita! Varsinki liivit, housut, ostapanta ja huopa!:)

    VastaaPoista