keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4: MyDay


Tänään on pitkästä aikaa vuorossa MyDay eli vähän tarkempi kuvaus tämän päivän touhuiluista. Ja edelleen kommentteja kehiin!Kello soi tänään kymmenen aikoihin, mutta vasta parikymmentä minuuttia myöhemmin jaksoin vääntäytyä ylös ihanan lämpimän peiton alta. Tein aamutoimet, laitoin ratsastusvaatteet päälle ja vähän siistiydyin tallireissua varten katsoen samalla eilisiltaista Criminal Minds -jaksoa. Olen jäänyt niin koukkuun tuohon sarjaan ettei mitään rajaa, mutta kun se on niin jännittävä! Söin samalla myös aamupalan eli ruispuuroa mansikoilla ja lasi tuoremehua siihen päälle. Olen nykyään mestari tekemään montaa asiaa samanaikaisesti, sillä se säästää kummasti aikaa tällaisella myöhästelijällä. Esimerkiksi meikkaus ja television katselu onnistuvat vallan hyvin samaa aikaa! Nytkin olin "vain" viisi minuuttia myöhässä kaveriltani (mitä ei siis edes lasketa myöhästymiseksi mun tapauksessa) :DKuva: Google

Sain siis vihdoinkin parhaan kaverini Pauliinan mukaani tallille katsomaan Coraa ja ottamaan meistä ekat kunnon ratsastuskuvat! Menin Coran kanssa pellolle, koska kenttä on tällä hetkellä niin kivikova ja muhkurainen, ettei siellä ratsastamisesta tule yhtikäs mitään. Tämä oli ainakin Suomessa Coran toinen kerta pellolla (ei tietoa, onko Cora Saksassa ollessaan peltoillut), ja eilen puolestaan oltiin ensimmäistä kertaa siellä kokeilemassa. Alkuun meno näytti molempina päivinä lähinnä tältä (joskin pahimmat hypyt eivät tallentuneet kameralle):

Molemmilla kerroilla kaikki sujui muuten aika hyvin, mitä Cora nyt välillä esitti lennokkaita rodeoliikkeitään tylsän puurtamisen tilalle. Ravi oli välillä vähän hakusessa, kun toinen olisi tahtonut vain laukata, mutta kyllä sitäkin loppua kohti saatiin paremmaksi. Käyntityöskentelyä ja pysähdysharjoituksia sain tehdä aika ahkerasti, jotta pikku ruutitynnyri pysyi kuulolla. Tänään kaikki oli kuitenkin jo huomattavasti helpompaa kuin eilen, joten kyllä se tästä vielä paranee!
On se vaan niiiin hieno <3

Tässä vielä pieni videopätkä meidän tämänhetkisestä menosta:Pauliina sai otettua myös todella kivoja poseerauskuvia meistä, joten laitan niistä nyt parhaimmistoa esille!Noi sieraimet on niin suloiset!

Tallilta kotiin päästyäni aloin suorinta tietä kirjoittamaan tätä postausta, jonka jälkeen söin todella terveellisen aterian, eli ranskalaisia lihapullien kanssa. Illaksi menen vielä takaisin Pauliinan luokse pitämään juoruilumaratonia, joten eiköhän päivä ole jo sen jälkeen pulkassa! Huomenna luvassa taas uusi luukku, uudet kujeet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti