maanantai 30. joulukuuta 2013

Joululomakuulumisia

Nyt olen vihdoinkin kotiutunut Tallinnanreissulta! Oikeastihan olimme siellä vain maanantaista keskiviikkoon, mutta vasta tänään sain laukut purettua... Kiirettä on pitänyt koko loppuviikon, sillä palasin heti Tapaninpäivänä töihin. Kaiken mahdollisen ajan vietin poikaystäväni seurassa, mutta nyt ehdin taas kirjoitella hänen palattuaan armeijaan. 

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi Viroon, jossa tosiaan olin ensimmäistä kertaa käymässä. Laivamatka Tallinnaan oli melko tuskaista, sillä laiva keinui todella paljon ja olinkin sen takia koko matkan merisairas... Onneksi pystyin olemaan makuullani laivan käytävällä, joten olo pysyi edes jotenkuten aisoissa. Koko maanantai mulla menikin lähinnä laivamatkasta toipumiseen, mutta kävimme silti läheisessä ostoskeskuksessa shoppailemassa. Muutama kiva uusi vaate tarttui mukaan tältä reissulta. Illalla kävimme koko porukalla syömässä venäläisessä ravintolassa, oli muuten hyvät pihvit siellä!

Meidän hotellihuone

Tallinnan keskustaa

Tiistaina eli jouluaattona lekottelimme kylpyläosastolla ja kävimme myös kokeilemassa hotellin kuntosalia. Illalla söimme hienon joulupäivällisen koko jengillä ja sen jälkeen lähdimme nuorisoporukalla viettämään iltaa. Kävimme vanhassa kaupungissakin pyörimässä, ja löysimme kahdelta yöllä italialaisen pizzerian, joka oli vielä auki! Mikäs siinä jouluyönä pizzaa syödessä :D

Keskiviikkona noustiin urhoollisesti aamupalalle melko lyhyiden yöunien jälkeen, ja sen jälkeen lähdimme taas vanhaan kaupunkiin kävelemään. Löysin tällaiselle fiilisurheilijalle vaikka mitä upeita lenkkipolkuja, joita olisi tehnyt niin kovasti mieli päästä juoksemaan! Harmi että lenkkarit jäivät kotiin, muuten olisin varmaan lähtenytkin lenkille... 


Aika hieno paikka urheilukentälle!


Ihania lenkkipolkuja <3

Keskiviikkoiltana palasimme lopulta Helsinkiin, ja ajoimme siitä Lohjan ABC:n kautta kotiin. Seuraavana aamuna olinkin jo ahkerasti aikaisin ylhäällä, sillä kouluvalmennus kutsui Coran kanssa! Ajoimme läheiselle maneesille valmennusta varten, ja Cora käyttäytyi taas todella fiksusti. Sain tunnista todella paljon hyödyllisiä neuvoja Coran ratsastukseen, ja itse tunnillakin saimme muutaman todella kivan pätkän aikaiseksi. Nyt vain paljon lisää treeniä ensi vuonna, niin eiköhä meistä ihan mallikas ratsukko saada!


P.S. Huomenna tulossa toivottu postaus kuluneesta vuodesta, joten olkaahan kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti