sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kisakuulumisia kuvien ja videon kera!

Tämän postauksen kirjoittaminen venyi taas venymistään, mutta startattiin siis mun ja Lellen toiset kisat viime sunnuntaina. Kyseessä oli Tehon seuraestekisat Turussa, ja luokkana meillä oli tällä kertaa 90cm.

Meille oli ennen kisoja kertynyt paljon hyppytaukoa, koska yhdenkään estetunnin ajankohta ei sopinut yhteen mun töiden kanssa. Vähän siis epäilytti meidän suoriutuminen, joten otin kisoja edeltävänä torstaina muutamia "mielenvirkistyshyppyjä" kentällä. Lelle tuntui kuitenkin esteillä niin helpolta ja kivalta ratsastaa, että pääsin lähtemään kisoihin hyvillä mielin. 

Verryttelyssä suurin homma oli hevosen herättelyssä, Lelle kun tuppaa olemaan aika hitaasti käynnistyvää sorttia. Tein pieniä lisäyksiä ravissa ja laukassa, minkä jälkeen otettiin pari hyppyä pienelle ristikolle. Perään hypättiin pari kertaa noin 70-senttinen pysty, ja sen jälkeen Lelle sai kävellä hetken. Isäni yritti myös ottaa meistä muutaman järkevän poseerauskuvan, mutta niistä tuli aika hulvattomia Lellen irvistellessä miten sattuu, höpsö heppa! 


Lelle keskittyy poseeraamiseen verryttelyn sijasta :D huomatkaa meidän ihanat yhteensopivat kisavarusteet, oon niin rakastunut näihin <3

Saatiin pieni operaatio aikaiseksi vesilätäkön ylittämisestä, koska eihän sitä prinsessan sovi jalkojaan kastella! Ylittäessä ilme on sen näköinenkin :D

Yksi normaali poseerauskuva saatiin aikaiseksi...

...mutta loput näyttivät lähinnä tältä :D Hölmö hupsu tamma <3

Ennen radalle menoa hyppäsin vielä muutaman kerran pystyn ja okserin ratakorkeudessa. Hypyt olivat siihen mennessä jo mukavan teräviä, joten eikun radalle. Hieman mua hirvitti hypätä pienessä maneesissa ulkokauden jälkeen, tuli sellainen norsu lasikaupassa -fiilis :D. Lähdettiin kuitenkin hakemaan siistiä ja rauhallista rataa, koska arvostelu oli A.0.0 eli ajalla ei ollut merkitystä. 
Hieno Lellurainen <3

En ala selostamaan radan kulkua sen kummemmin, koska se näkyy hyvin videolta. Ensimmäiselle esteelle toin hevosen aivan liian lähelle, mutta onneksi Lelle oli terävänä jaloistaan. Sen jälkeen rata lähti sujumaan paljon paremmin, kunnes mokasin kuudennen ja seitsemännen esteen välin. Tiesin, että neljän laukka-askeleen saamiseksi kaarretta pitäisi suurentaa kohti pitkää sivua, mutta mitäpä lopulta päädyin tekemään...? Tulin tietenkin kuutoselta lähes suoran tien seiskalle, jolloin väliin mahtui vain kolme ja puoli askelta. Tulos: ylin puomi mukaan. Vähän harmitti, mutta saatiin sentään muuten sujuva rata aikaiseksi. Jos kuski olisi ollut paremmin kartalla, oltaisiin saatu ruusuke mukaan näistäkin kisoista. No, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Näinhän se menee!

Tosta videolta muuten huomaa, että Lellellä on jotain jumeja lihaksistossa tällä hetkellä, mikä näkyy tuollaisena säheltämisenä laukannostoissa ja -vaihdoissa. No, lisää jumppaa vain niin eiköhän ne sillä lähde. Ja hevosen nimikin on videolla vaihtunut, nimittäin kaikissa listoissa luki Bellezan tilalla Belieza... No, mitäpä pienistä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti