keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joulukalenteri vuodelle 2013?

Sain idean, että tänä vuonna voisin toteuttaa blogiin joulukalenterin, eli siis joka päivä jouluaattoon asti tulisi yksi postaus päivässä. Nyt haluaisinkin kuulla mielipiteenne, kiinnostaako teitä tällainen?
Käykää vastaamassa reunapalkin kyselyyn, mitä mieltä olette!


Jos joulukalenteri kiinnostaa, niin te lukijat saatte tietenkin myös vaikuttaa sen sisältöön. Tähän postaukseen voi laittaa kommentteina postausideoita! Haluatteko mielipidetekstejä, erikoispostauksia, kuvapostauksia ym. ja mistä aiheista? Haluaisin kovasti saada joulukalenterin toteutettua, joten nyt kaivataan paaaljon kommentteja! :)


4 kommenttia:

 1. Aika perusjuttuja olisi varmaan ensi kauden tavoitteista postaus, joululahjatoiveet, tulevaisuuden tavoitteita pitdemmällä linjalla, haaveita ja vaikka 80-100 asiaa ratsustaan. Tuollainen tavoitepostaus olisi kiva :) Ihmisiä (minut mukaan lukien) varmaan kiinnostaisi lukea tavoitteistasi Lellen kanssa ja että mihin luokkiin esimerkiksi tähtäät sen kanssa tulevasuudessa. Jotauta varmaan kiinnostaisi lukea sinusta ja siitä että mitä haluat tehdä tulevaisuudellasi (suuntautua hevospuolelle vai pitää vain harrastuksena?). Yksi kiva voisi olla vaikka että mitä teet vapaa-aikanasi kun et ole tallilla jne.
  Nämä nyt ainakin ponnahtivat mieleen tässä kun rupesin oikein ajattelemaan vähäsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, niin monta kivaa ideaa! Suurin osa nista pääsee varmasti myös toteutukseen :) Tavoitteistakin kirjoitan mielelläni, mutta harmi kyllä ne eivät tule koskemaan Lelleä... Mutta siitä lisää pian, en paljasta nyt enempää!

   Poista
 2. Lahjatoiveet, kausi 2013, tavoitteet ensi vuodelle.

  VastaaPoista