sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Vanhaa tuttua moikkaamassa

Nyt palataankin tämän postauksen ajaksi takaisin viime vuoden puolelle. Olen nimittäin käynyt syksystä asti säännöllisen epäsäännöllisesti vanhan vuokrahevoseni Coran tallilla, sillä myös Riikan vuokraheppa Lilli asuu samassa paikassa. Lähinnä olen käynyt ottamassa kuvia, mutta joululomalla eksyin myös useamman kerran Coran selkään. Parilta kerralta Riikka napsi meistä ihania kuvia, joten ajattelin jakaa niitä täälläkin, vaikka Cora ei enää blogin päätähtenä esiinnykään. Olen tosi iloinen mahdollisuudesta ratsastaa Doroa ja Coraa molempia, sillä ne tuovat tervetulletta vaihtelua ollessaan ratsastettavuudeltaan kuin yö ja päivä. Siinä missä Cora on herkkä, kuumuva ja tammamainen, Doro on hitaasti lämpeävä, vähän mukavuudenhaluinen ja äärimmäisen kiltti tyyppi, joka ei ota mistään nokkiinsa.
Ai miten niin rapa roiskui? :D


Coralla ei ollut näillä ratsastuskerroilla satulaa käytössään, joten menin ilman satulaa huopavirityksellä. Ei tehty mitään kummempaa, etsittiin vain rentoutta ja vähän jumppailtiin hevosta auki. Huomaa, että olen vieläkin tottuneempi Coraan kuin Doroon, sillä mun on paljon helpompi istua Coran askellajeissa ja siten myös muu vaikuttaminen on helpompaa. Cora oli molemmilla kerroilla alkuun vähän jännittynyt ja turhan menossa, mutta loppua kohti superkiva ratsastaa. Tammalla on niin ilo ratsastaa silloin, kun se toteuttaa pyyntöni lähes ajatuksen voimalla. Parempaa tunnetta ei olekaan!


2 kommenttia:

  1. Ihan hirveän talvisia kuvia :D Cora näyttää kivalle kaverille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep, nää on näitä "talvisessa" joulukuussa otettuja kuvia :D Ja Cora on ihan superkiva heppa, harmi vaan etten pysty enää vuokramaan sitä täältä Espoosta käsin...

      Poista