sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pomppupäivä

Noniin, nyt päästään jutuissa vihdoin tämän vuoden puolelle! Vuosi 2016 ei olisi voinut alkaa paremmin, sillä heti vuoden ensimmäisenä päivänä pääsin hyppäämään Dorolla. Kyseessä oli vasta meidän toinen hyppykerta, joten tehtävät pidettiin melko yksinkertaisina ja esteet matalina. Riikka oli jälleen mukana auttamassa esteiden kanssa ja otti samalla meistä hyppykuvia, kiitos niistä kuuluu siis sinne suuntaan!
Rakensimme maneesiin pääty-ympyrälle pienen esteen sokeripaloista ja puomista, pitkälle sivulle kahden askeleen sarjan ja lävistäjälle pystyn, johon laitoimme portin koristeeksi. Aloitin tulemalla sarjaa puomeina ravissa ja laukassa, mikä sujui kohtalaisen hyvin. Sen jälkeen hyppäsin ympyrällä sokeripalaestettä molempiin suuntiin ja tulin yksittäisinä ristikkosarjan ja porttipystyn.

Kerrankin nousee jalat :D

Vaikka lähestyminen ei olekaan pikkuesteelle ihanteellinen, tykään kuvan energisestä tunnelmasta!

Lopuksi hyppäsin muutaman esteen  radanpätkiä eri variaatioilla. Sarja muutettiin pysty-okseri-sarjaksi ja pystyä nostettiin noin 80cm korkeaksi. Doro hyppäsi läpi tunnin rehellisesti kaiken eteen tulevan, mutta jäin kaipaamaan parempaa eteenpäinpyrkimystä. Huomasin jääväni helposti patistamaan ruunaa eteenpäin esteiden väleissä, mikä ei varmasti ainakaan auttanut asiaa. Meillä ei kuitenkaan ole mitään suurempia tavoitteita esteille tällä hetkellä, joten ne toimivat lähinnä kivana mielenvirkistyksenä molemmille. Ja kivaa kyllä olikin päästä taas hyppäämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti