tiistai 24. syyskuuta 2013

Ikuisesti muistoissa


Kapsikum Ks "Kapsi" 

23.7.1995 - 23.9.2013Chara Bay IRE "Sara"
1987 - 23.9.2013Nyt kaksi tärkeää hevostani ovat poissa. Sain tietää lopetuspäätöksestä viime viikolla, jotta pystyin käymään hyvästelemässä molemmat ennen lopullista päivää. Tallin vanhamamma Sara lopetettiin puhtaasti vanhuuden vaivoihin, joten asia oli jollain tapaa helpompi hyväksyä kuin Kapsin osalta. Ihana, rakas Kapsini. Elämäni hevonen, jonka jalat eivät vain enää kestäneet. Tuntuu niin epäreilulta, ettei Kapsille suotu yhtä pitkää elämää kuin esimerkiksi Saralle, mutta olivathan jalkojen kulumat olleet tiedossa jo monia vuosia. Ne kun eivät ikinä parane, vaan menevät ainoastaan pahemmiksi.

Aivan liian pian tuli Kapsin aika lähteä, ja vaikka se tuntuukin hirveältä, niin tiedän että näin on parempi. Nyt Kapsin ei tarvinnut kärsiä, vaan se sai lähteä ollessaan vielä oma iloinen ja seurallinen itsensä. Tiedän Kapsin ymmärtäneen, kun kävin hyvästelemässä sen viimeistä kertaa. Yleensä niin puuhakas ruuna nimittäin laski päänsä olalleni kun itkin, ja jäi siihen moneksi minuutiksi puhisten hiljaa korvaani ja hamuten hiuksiani. Sillä hetkellä tuntui, kuin en ikinä olisi ollutkaan poissa Kapsin luota.

Kapsi tulee aina olemaan mulle se hevonen, jolta opin kaikkein eniten. Minkään muun hevosen kanssa mulla ei ole ollut yhtä syvää yhteyttä kuin Kapsin kanssa  -  niin syvää, että sitä on vaikea edes kuvailla. Tätä hevosta en tule koskaan unohtamaan <3


You will always be in my heart <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti