keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Varusteiden suursiivous ja suuria hankintoja

Viime sunnuntaina vietettiin neljän hengen porukalla lähes koko päivä tallilla varustetalkoiden merkeissä. Päivä alkoi pitkällä käyntimaastolla Hawanan, Reetan, Kapsin ja Saran kanssa läheisillä hiekkakuopilla. Tulimme takaisin juuri sopivasti sadekuuron alkaessa, joten ei ehditty kastumaan sen pahemmin. Olimme varautuneet kunnon eväillä päivän pääurakkaan eli varusteiden pesuun: oli kanasalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, viinirypäleitä ja juomaksi mehua. Leivän virkaa toimittivat tällä kertaa Taffelin sipsit :D. 

Piknik-pöytä koko komeudessaan

Edessä oleva urakka
Kunnon tankkauksen jälkeen aloitimme satuloiden perusteellisen pesun ja rasvauksen. Kaikki seitsemän satulaa saatiin melko nopeati putsattua neljän ihmisen voimin, ja sitten olikin jo jälkiruuan aika: kahvia, korvapuusteja, karkkia ja vähän lisää sipsejä, nam! Oli kyllä melkoista luksusta syödä tallilla oikein kunnon ateriat ja vielä hyvässä seurassa. Tämän voisi ottaa useamminkin tavaksi...

Jälkkärihetken jälkeen pesimme ja rasvasimme vielä kuudet suitset. Sitten olikin aika ihastella aikaansaannoksiamme:

Suitset ennen pesua...


...ja pesun jälkeen!

Pestyt ja puhtaat satulat

Lopuksi esittelen vielä lyhyesti uusia hankintojani! Olen jo pitkään haaveillut omasta läppäristä ja uudesta kännykästä, ja nyt vakituisen työn ja yo-juhlien ansiosta pääsin toteuttamaan näitä haaveita. Tänään kävinkin ostamassa itselleni ikioman Samsungin kannettavan! Löysin kyseisen koneen Gigantista, ja ahkeran kokeilun jälkeen voin sanoa olevani todella tyytyväinen. Ihanaa kun ei tarvitse enää jonottaa pöytäkoneelle pääsyä eikä tuskastella vanhan koneen hitautta! Päätin myös kokeilla uudempaa teknologiaa ja ostin läppärin seuraksi langattoman kosketusnäyttöisen hiiren sekä USB-kovalevyn tuhansia kuviani varten. Kyllä nyt kelpaa kirjoitella blogia entistäkin ahkerammin!

Kansi on todellisuudessa tummansininen, mutta en saanut väriä esille kuvassa...
Uuden puhelimenkin tilasin tänään Gigantin verkkokaupasta, mutta siitä enemmän vasta kun saan sen hyppysiini...

P.S. MyDay-postaus tulossa ensi viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti