keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kuulumiset kuvien kera!

Taas on kulunut kauhean pitkä aika edellisestä postauksesta, mutta en vain onnistunut löytämään töiltä, ratsastuksilta ja ennen kaikkea ylioppilasjuhlien valmisteluilta aikaa kirjoittamiselle. Nyt kuitenkin yo-juhlani ovat onnistuneesti ohi, ja pystyn taas aktivoitumaan bloginkin suhteen. Hevosrintamalla on tapahtunut paljon reilussa kuukaudessa, ja nyt ajattelinkin käydä tapahtumia lyhyesti läpi:

29.4. olin Niinisalossa aluekenttävalmennuksissa Reetan ja myöskin tallin 8-vuotiaan trakehner-tamma Hawanan kanssa. Tästä reissusta ei valitettavasti ole kuvamateriaalia, mutta molemmat hevoset olivat todella hyviä ratsastaa ja hyppäsivät kaiken mitä eteen laitettiin.

1.5. kävimme Reetan kanssa MT-Teamin aluekoulukisoissa hakemassa lisää kokemusta kouluradoilta. Luokkana oli K.N. Special ja prosentteja tuli lopulta 54,4. Rata oli kokonaisuudessaan liian kiireinen ja olisi voinut mennä huomattavasti paremmin. Varsinkin pysähdyksissä tuli ongelmia, koska Reeta ei malttanut seistä hetkeäkään aloillaan. Raviosuus taas meni paremmin kuin koskaan , Reeta oli todella tasainen ja rento verrattuna viime kesän ratoihin. Loppujen lopuksi olin siis ihan tyytyväinen meidän suoritukseen, sillä tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!


5.5. oli luvassa alue-estekisat Artukaisissa. Hyppäsin Reetalla 80 ja 90cm luokat, sillä nämä olivat vasta kauden toiset estekilpailut. Molemmat radat menivät paremmin kuin ikinä osasin odottaa, sillä menimme molemmat luokat ilman kieltoja ja pudotuksia! 80cm luokasta saimme ruusukkeenkin puhtaasta radasta :). 90cm oli ihanneaikaluokka, jossa oli todella hidas tempo. Tein Reetalla mahdollisimman isoja teitä ja menin niin hitaasti kuin mahdollista, mutta silti saimme aliaikaa ja siitä tuli sitten 2vp. Olin kuitenkin todella ylpeä Reetasta, sillä tamma tuntui vihdoinkin taas omalta itseltään ja hyppäsi mielellään.

80cm

90cm


90cm

11.5. starttasimme kauden kolmannet estekisat KMR:n erikoisestekilpailuissa. Luokkana oli pelkkä 90cm, ja Reeta oli jälleen oma hieno itsensä. Toisessa vaiheessa lähdin tarkoituksellisesti ratsastamaan aikaa, mutta tyhmästi toin Reetan liian pitkänä yhdelle pystylle, jonka seurauksena saimme pudotuksen. Lopputuloksena oli siis 0/4vp ja jäimme luokassa kahdeksansiksi. Pudotus jäi kyllä pahasti hampaankoloon, sillä ilman sitä olisimme olleet luokassa toisia... No, tulipahan ainakin huomattua, että meillä on aikaluokissakin mahdollisuuksia sijoittua mikäli vain opin itse ratsastamaan tarkemmin!
16.5. meillä olin tämän kauden viimeinen aluekenttävalmennus, joka oli tällä kertaa Ypäjällä. Päästiin ensimmäistä kertaa hyppäämään Reetankin kanssa hiukan haastavampia esteitä, ja molempien kokemattomuus tuli pari kertaa esiin kieltoina. Päästiin kuitenkin kaikista esteistä lopulta yli ja lähdettiin kotiin taas yhtä kokemusta rikkaampina. Tästäkään valmennuksesta ei ole kuvia, mutta videoita kylläkin. (En ole vielä ehtinyt tehdä niille mitään, joten lataan koosteen tänne myöhemmin kun saan sen valmiiksi.)

Tässäpä kuluneen kuukauden tärkeimmät tapahtumat, joten nyt on blogikin taas ajan tasalla. Seuraavia postauksia ei tarvitsekaan ihan näin kauaa odotella, sillä vielä tämän viikon aikana on luvassa yo-kuvapostaus ja seuraava kisapostaus! Muutenkin tavoitteenani on olla jatkossa ahkerampi blogin suhteen, joten pysykäähän lukijat kuulolla ;)

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi! :))
  jos kiinnostaa, käy kurkkaamassa myös mun blogi:
  http://rosajabate.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sullakin kivan oloinen blogi ja upea hevonen! :)

   Poista
 2. Kiva että kirjoittelit taas, seuraavaa postausta odottelen jo :)!
  emppsi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ainakin jotakuta kiinnostaa meidän kuulumiset :)

   Poista