lauantai 9. maaliskuuta 2013

Talvipäivän riemua

Monta päivää on nyt ollut ihanan aurinkoista, joten päätin ottaa talvikuvia oikein urakalla! Reeta pisti jo tarhassa kunnon show'n pystyyn ihan yksinään, nauroin vain viereisessä tarhassa ja räpsin kuvia minkä kerkesin:

Normaali hevonen? :DKapsi oli myös söpöllä tuulella tapellessaan Alexin (tallin yksityinen vuonis) kanssa, kumpi saa vetää kumpaa riimusta:

Say cheese! :DJa kun kerran Reetalla näytti olevan niin paljon virtaa tarhassa, ajattelin irtojuoksuttaa sitä kentällä ennen ratsastusta. Höpsö tamma ei kuitenkaan tajunnut ideaa, seisoskeli vain paikallaan hämmentyneenä vaikka kuinka koitin innostaa juoksemaan :D. No, sainpahan ikiliikkujasta kerrankin niitä poseerauskuvia:

Ainoa kunnon liikekuva, mutta ravaapahan ainakin eteen-alas!


Jonkinasteista rakennekuvaa, jalat vain harmittavasti väärinpäin.
Vielä kun saisi takapäähän lisää lihaksia...

Itse ratsastus sujui hyvin. Alkuun hain mahdollisimman rauhallista ja rentoa ravia vapaassa muodossa ja sitten jatkoin samaa laukassa kevyessä istunnassa. Reeta vaikutti tyytyväiseltä ja laukkasi mukavan pyöreänä, mikä olikin koko ratsastuskerran tarkoitus. 

Sunnuntaina meidän olisi tarkoitus mennä Seppo Laineen maastoestevalmennukseen, josta ehdin varmaankin kertoa vasta ensi viikonloppuna maanantaina alkavan kirjoitusrumban takia. Tähän loppuun kuitenkin vielä omat henkilökohtaiset lempparikuvani:
Maailman kaunein tamma <3


Lukijat: mistä kuvasta pidätte eniten?

3 kommenttia:

 1. Kunhan saa lihaksia, suokki on varmasti komea näky! :) Tosi kauniin värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reeta kiittää! Kovasti ollaan jo koitettukin kehittää lisää noita lihaksia, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa :)

   Poista
 2. Toisesta yhäältä päin. Se oli söpö.

  VastaaPoista