lauantai 2. maaliskuuta 2013

Aluekenttävalmennus: 1. päivä

Elikkä tänään suunnattiin pitkästä aikaa Ypäjälle aluevalmennuksiin. Koitin matkalla kovasti psyykata itseäni positiiviselle mielelle, vaikka vähän hirvitti että mitäköhän tästä tulee... Mun huolehtiminen tosin osoittautui turhaksi, nimittäin Reeta ei kieltänyt koko tunnin aikana kertaakaan! Hypättiin jo heti ensimmäisenä valmennuspäivänä maastoesteitä, ja Reeta oli aivan innoissaan niistä. Pitkästä aikaa mun alla oli taas se rohkea leijonanharjainen suomenhevonen, joka hyppäsi kaikesta eteentulevasta yli ilman epäilyksen häivääkään <3.

Alkuravien jälkeen tehtiin laukassa ryhmäverkkaa molempiin suuntiin. Ylitettiin puomia, tehtiin voltteja ja välillä vaihdettiin täyskaarrossa suuntaa. Reeta oli alkuun turhan menohaluinen eikä millään olisi mennyt pyydettyä vauhtia, mutta loppua kohden alkui jarrutkin löytyä ja tuli monia hyviä laukkapätkiä. Seuraavaksi hypättiin yksitellen ympyrällä pikkutukkia molempiin suuntiin. Vasemmassa kierroksessa Reeta meni vähän turhan kovaa ja kaatui sisälle, oikea kierros oli parempi.

Lopuksi hypättiin rataa, johon kuului tukkeja, puolikaari, pari taloa ja risueste. Mulla oli paljon enemmän ongelmia hyppypaikkojen kanssa kuin yleensä, välillä tultiin liian lähelle ja välillä lähdettiin turhan kaukaa. Myös videolla meidän meno näyttää ainakin omaan silmään erilaiselta kuin ennen, jotenkin hätiköidyltä. No, tämän tunnin pääasiana kuitenkin oli, että saadaan fiilis kuntoon ja Reeta ylipäätään hyppää, ja tähän tavoitteeseen päästiin kunnialla. Myöhemmin voidaan sitten alkaa hakea niitä mun kaipaamia hienosäätöjä takaisin :).

Huomenna onkin vuorossa rataesteet, toivottavasti jatketaan samaan malliin kuin tänään! Nyt vielä video tämänpäiväisestä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti