perjantai 6. toukokuuta 2016

Uusi hevostuttavuus

Tutustuin maaliskuun bloggaajatapaamisessa Emmiin, jonka kanssa tuli juttua hänen hevosensa kokeilemisesta. Yhtenä viikonloppuna Paimiossa käydessäni sovittiinkin yhteinen tallipäivä ja pääsin kapuamaan uuden hevosen selkään. Kyseessä on 15-vuotias puoliveriruuna Fani, joka valloitti mut heti kättelyssä seurallisella ja uteliaalla olemuksellaan. Ruuna oli myös ihanan kiltti hoitaa ja käsitellä kaikin puolin.

Ratsastus meni lähinnä testailuun ja hevoseen tutustumiseen, mutta tykkäsin Fanista kovasti. Huomasi heti, että ruuna on todella osaava, mutta fiksuna hevosena se antoi itsestään vain sen verran kuin osasin pyytää. Siitä onkin jo aikaa, kun olen viimeksi ratsastanut noin osaavalla hevosella, joten olin arvattavasti melkoisessa ruosteessa. Jotain kuitenkin alkoi palautua mieleen ratsastuksen aikana, joten loppua kohti oltiin jo aika hyvin samalla aaltopituudella, jolloin Fanikin oli todella miellyttävä ratsastaa.





Sovittiin Emmin kanssa, että auttelisin aina tarvittaessa Fanin hoitamisessa ja liikuttamisessa, joten jatkossa saattaa tulla blogin puolelle lisää juttua tästäkin hevoskaverista. Postauksen kuvista iso kiitos Emmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti