torstai 26. toukokuuta 2016

Summer Bucket List


Juuri alkaneen kesäloman kunniaksi päätin osallistua ensimmäistä kertaa Jalustin.netin postaushaasteeseen, jonka aiheena onkin sopivasti kesäsuunnitelmien listaaminen. Tällaisia listoja on aina hauska laatia, sillä koskaan ei voi haaveilla liikaa! Kesän jälkeen voikin sitten palata listan ääreen ja katsoa, kuinka hyvin kohdat ovat täyttyneet.

1. Ratsasta uusilla hevosilla
Näin hevosettomana on vaikea suunnitella tavoitteita tietyn hevosen kanssa, joten sen sijaan olisi mahtavaa päästä kokeilemaan uusia hevosia. Monilla erilaisilla hevosilla ratsastaminen on avartava kokemus ja estää jumiutumasta tiettyyn ratsastystyyliin.


2. Käy uimassa keskellä yötä
Tästä olen haaveillut jo useita vuosia, joten tänä kesänä olisi korkea aika siirtyä haaveilusta toteutukseen. Vielä kun saisi jonkun kaverin innostettua mukaan niin aina parempi!

3. Tutustu Espooseen pyöräillen
Tätä aloitin jo viime kesänä huomattuani, kuinka näppärästi pyörällä löytää hienoja paikkoja ja reittejä, jotka jäisivät auton kanssa löytämättä. Espoo on kuitenkin valtava kaupunki, joten vielä olisi paljon koluttavaa jäljellä!

4. Käy maastossa kaverin kanssa
Tämä pitäisi olla toteutettavissa ilman vakituista hevostakin, joten toivon mukaan saan yhteisen maastoreissun järjestettyä jonkun kaverini kanssa.


5. Urheile ainakin 3 kertaa viikossa
Täytyy sitä jotain tavoitteita asettaa itsellenikin! Säännöllinen liikkuminen on jäänyt aika olemattomaksi kevään kiireiden takia, joten kesän aikana haluaisin petrata tässäkin asiassa. 

6. Käy festareilla
Ehdoton kesän kohokohta! Viime vuonna kävin ensimmäisillä festareillani ja tänä vuonna olisi tarkoitus ottaa uusiksi. Kerrassaan koukuttava laji.

7. Osallistu ratsastuskisoihin
Laitoinpa piruuttani tämänkin haaveen listalle. Mullahan on tälle vuodelle maksettuna D-lupa, sillä kolmen vuoden välein maksettuna lupa ei pääse menemään vanhaksi. Kisalupa siis löytyisi, kisakumppania ei niinkään. Ei ehkä maailman lupaavimmat lähtökohdat tämän kohdan toteuttamiselle, mutta ikinä ei voi tietää mitä kesä tuo tullessaan!


8. Lähde road tripille kaverin kanssa
Tämä reissu on jo kovasti suunnitteilla, mutta vielä pitäisi löytää sopiva ajankohta kesätöiden lomasta. Viime vuonna suuntasimme kaverini kanssa Itä-Suomeen, olisikohan tällä kertaa vuorossa Keski-Suomi?

9. Toteuta postaus, jollaista et ole ennen tehnyt
Kesällä jos koska on hyvää aikaa uudenlaisten postausideoiden kehittelylle ja toteuttamiselle.

10. Käy koirapuistossa vähintään kerran viikossa
Täytyyhän sitä jokin kohta listalla olla omistettu myös uskolliselle karvakaverille. Taavi nauttii niin paljon muiden koirien kanssa leikkimisestä, että haluan ottaa tavoitteeksi viikoittaisen koirapuistossa vierailun koirani iloksi.

11. Mene ratsastuskouluun tunnille
Ehdottomasti toteuttamisen arvoinen kohta! Tästä on jo kovasti kaverini kanssa puhuttu, ratsastuskoulukin olisi tiedossa mutta toteutus vielä uupuu.

12. Käy Yyterissä
Porin upeat hiekkadyynit ovat yksi ihanimmista lapsuusmuistoistani, joten haluaisin tänä kesänä matkata käymään Yyterissä pitkästä aikaa. Käy melkein rantalomasta!

13. Ota paljon kuvia
Kamerani on jäänyt aivan hävettävän vähälle käytölle, osittain siksi että se kaipaisi kipeästi vuosihuoltoa. Nyt pitäisi saada kamera äkkiä kuntoon, jotta pääsisi taas kuvaamaan monipuolisesti niin hevoskisoja, eläimiä kuin luontoakin.


14. Vietä aikaa kavereiden ja poikaystävän kanssa
Tämä kohta ei paljon selittelyjä kaipaa!

15. Tee jotakin, mitä et ole ennen tehnyt
Mitä se on, se jääköön nähtäväksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti