maanantai 1. elokuuta 2011

Viimeinen aluevalmennus

Vähän tämä kirjoittaminen viivästyi, mutta siis meillä oli tämän vuoden viimeinen alue-estevalmennus 25.-26.7. Artukaisissa. Meni samalla hyvin ja huonosti.

Kapsilla oli ollut parin päivän loma junnumeetingin takia ennen maanantain valmennusta, joten oletin sen olevan melko energinen. Aika oikein arvasinkin, mutta sen lisäksi Kapsi oli jotenkin kipeän oloinen (lihaksista siis). Huomasin asian kun meidän piti vasemmassa laukassa kääntyä esteelle. Kapsi aloitti tosi epänormaalin protestoinnin, pukitteli ja vaihtoi ristilaukkaan. Meille tuli myös alkuun monia turhia kieltäytymisiä, mikä ei ollut yhtään Kapsin tapaista. Jatkettiin kuitenkin tuntia, kun Kapsi liikkui muuten puhtaasti. Loppua kohti kääntäminen helpottui, mutta rataa hypätessä Kapsi alkoi ylienergisenä kaahata esteiden välillä. Tuli siis vähän takapakkia verrattuna meidän normaaliin menoon, mutta sentään Kapsi hyppäsi koko tunnin hyvin. Hypättiin myös ekaa kertaa pientä vesiestettä ja päästiin toisella yrityksellä yli, vaikka mulle on kerrottu että Kapsi ei suostu hyppäämään vettä. 
Olin tosi ylpeä Kapsista!


 
Meiän eka vesiesteen ylitys :D Tiistaina meillä oli epäonnea matkassa. Heti kun päästiin alkuverkassa raviin asti, Kapsi tuntui selkeästi epäpuhtaalta. Valmentaja kokeili Kapsin jalat läpi, mutta niistä ei löytynyt mitään epänormaalia. Ontumisen syyksi veikattiin siis kipeytyneitä lihaksia. Se valmennuskerta jäi sitten siihen :(

Keskiviikkona kävin taluttelemassa Kapsia, joka vaikutti ihan pirteältä ja käveli mielellään. Torstaina ja perjantaina Kapsin omistaja ja toinen vuokraaja hoitivat Kapsia. Lauantaina kävin taas itse taluttamassa ja Kapsi ei onneksi enää ontunut, joten juostiin pari pätkää ja sain samalla itse hyvin liikuntaa :)
Sunnuntaina olin katsomassa Salo Horse Show'ta ja myyntikojuista tarttui mukaan musta nahkariimu, Horse Comfortin siniharmaaraidallinen riimu ja naru arkikäyttöön sekä ketjunaru :)

2 kommenttia:

  1. No mut onneks oli "vaan" lihasperäinen kipeytymä ettei mitää vakavaa ni ei treenit sentää kokonaan keskeydy. :)

    VastaaPoista
  2. Onneks :) Nyt Kapsin pitäis olla kunnossa et päästään osallistumaan miniderbyyn :)

    VastaaPoista