torstai 6. maaliskuuta 2014

Paljon asiaa, niin vähän aikaa...

Päivät kuluvat nykyisin niin vauhdilla, etten meinaa pysyä perässä blogin suhteen. Coran muuttopäivä oli jo viime viikonloppuna, ja sen jälkeen on tapahtunut paljon kaikkea muutakin kertomisen arvoista, mutta yksikään asia ei ole ehtinyt vielä tänne asti... Toivottavasti jotkut silti vielä kärsivällisesti roikkuvat mukana odottamassa kuulumisia, sillä tässä niitä tulee!

Tosiaan Cora muutti viime lauantaina läheiselle maneesitallille ratsutusoppia saamaan, ja olin itse mukana tavaroiden kantajana. Tämän ensimmäisen viikon Coraa liikuttaa ratsuttaja yksinään, joten olemme omistajan kanssa kuluttaneet aikaamme lähinnä ihastellen tallin hienoutta. Ollaan varmasti näytetty melkoisilta maalaistolloilta, kun pällistelimme suut auki solariumeja, ruokintaluukkuja ja satulakärryjä... :D Täytyy sitä kuitenkin ottaa ilo irti kaikesta luksuksesta niin kauan kuin sitä kestää!

Cora uteliaana uudessa paikassa


Tiistaina pääsin paikan päälle katsomaan, kun Coraa ratsutettiin. Ja eihän siinä voinut kuin kateudesta vihreänä ihastella ratsukon yhteistyötä! Cora liikkui rennon pyöreänä ja selkäänsä käyttäen ratsastuksen alusta loppuun, näyttäen paremmalta kuin vielä koskaan. Tämä oli kuitenkin vasta neljäs ratsutuskerta, joten en osaa edes kuvitella kuinka hienolta meidän pikkuheppa näyttää loppukuusta! Vielä kun joskus pääsisi itse samaan, niin olisin todella onnellinen... Sain kuvattua menoa myös videolle, joten tein tännekin pienen koosteen nähtäville. Muistakaa laittaa mutterista laatua paremmaksi!



Pari videolta napattua kuvaa, niin hieno tamma <3

<3

P.S. Viikonlopun jälkeen onkin taas uutta ja ihmeellistä kerrottavaa, sillä sunnuntaina starttaa Coran estekilpailu-ura! Kisapaikkana meillä on TS Ratu ja luokkina 60 ja 70cm, jos joku sattuu paikanpäälle ;)

4 kommenttia:

  1. Wau, kyllä tosta kunnon kouluratsu tulee!
    Ja jos vaan saan aikataulut sovitettua niin ratulle oltaisiin täältä tulossa katsomaan ja heilumaan kameroineni :D Jes, jos vihdoin näkisi tuon elukan livenäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla, toivottavasti pääset paikan päälle! :)

      Poista
  2. Korpimäkeen muutti vai? Ja Petra ratsuttaa? :) ite oon pyöriny siellä jonkun verran, tosi mukavia ihmisiä ja hieno paikka!

    VastaaPoista