torstai 20. helmikuuta 2014

Uusia hankintoja ja mahtavia uutisia!

Kumma kun ei meinaa tätä kirjoittamisaikaa taas löytyä... Tälläkin viikolla suurin osa ihmisistä lomailee, kun taas meikäläinen lähestulkoon asuu töissä, sillä täytyy sitä jonkun tehdä lomailijoille ruokaakin :D

Tämän ja viime viikon ratsastuksista ei ole oikeastaan mitään kerrottavaa. Pohjat ovat olleet niin kamalassa kunnossa, että lähes kaikki liikutuskerrat ovat koostuneet käyntimaastoista ja parhaimmillaan lyhyistä rvipätkistä. Pari suunnitteilla ollutta maneesireissuakin peruuntuivat kuskin puuttuessa. On niin turhauttavaa yrittää treenata kisakautta varten tällaisilla keleillä, kun lunta ei ole ja silti maa on jäässä. Hankitreenitkin jäivät tältä talvelta pelkäksi haaveeksi, sillä meidän pellolla oli tasan kahtena päivänä kunnollinen lumipeite, ja sitten se jo sulikin jääksi.

Mutta nyt tunnelin päässä näkyy vihdoin valoa, sillä Cora muuttaa koko maaliskuuksi hienolle maneesitallille! Omistajan jonottama ratsutuspaikka nimittäin vapautui, joten ensi kuun Cora treenaa pääasiassa ammattilainen selässään. Jäljelle jäävinä päivinä minä saan puolestani ratsastaa, joten pääsen toden teolla nauttimaan niin maneesista kuin täysin läpiratsastetusta hevosestakin, ai että mitä luksusta! Ratsutuksen tavoitteena on saada Cora liikkumaan taas rehellisemmin oikein päin ja käyttämään selkäänsä kunnolla, sillä näissä asioissa on menty takapakkia viime kuukausina. Eikä ihmekään, sillä Cora kuitenkin siirtyi saksalaisten ammattilaisten käsistä kahden amatöörin ratsastettavaksi. Siksi mun olisikin tarkoitus ratsastaa tämän ratsuttajan silmien alla ensi kuussa, jotta oppisin paremmin pyytämään Coralta oikeita asioita. Näin saataisiin enemmän kehitystä aikaiseksi myös jatkossa. Olen kyllä niiiiin innoissani tästä mahdollisuudesta, etten malttaisi odottaa enää hetkeäkään!

Tässä vihdoinkin myös muutama kuva taannoisista kisoista! Tuossa samaisessa maneesissa päästänkin sitten ensi kuussa ratsastelemaan päivittäin ;)

Voi että kun pientä jännittää :D

Laatu on mitä on, mutta Cora oli tässä niin hieno <3


Sitten taas asiasta kukkaruukkuun, innostuin eilen nimittäin vähän shoppailemaan hevoskaupoissa... Mukaan tarttui lopulta ihanat uudet otsapannat Coran molempiin suitsiin, pari satulahuopaa sekä hivutussuojat takajalkoihin. Kyllä meidän nyt kelpaa lähteä valloittamaan luksustallia! ;)


Uudet rakkaudet <3

4 kommenttia: