maanantai 23. toukokuuta 2011

Koulukisat

Oltiin eilen aluekoulukisoissa Artukaisissa, mutta en ehtinyt kirjoittelemaan niistä vielä kun tultiin niin myöhään illalla takaisin. Mentiin pitkästä aikaa K.N. Special, vuosi taas ollut taukoa. Kapsi oli kisapaikalle saavuttaessa yllättävän rauhallinen, joten olin ihan toiveikas. Verryttelyssä ravailin ensin kunnolla ja sitten otin laukkaa molempiin suuntiin. Oikea laukka on ollut jo jonkun aikaa huonompi, mutta kyllä sekin sieltä vertyi. Keskiravia kokeiltaessa Kapsi rikkoi ensin laukalle, mutta sen jälkeen sain taas avut kohdilleen ja sekin sujui hyvin. 

Rata meni kokonaisuudessaan hyvin, mutta mokasin ärsyttävästi keskiravin, joka alkoi lupaavasti. Kapsin ravi alkoi hiipua, joten annoin kunnolla pohjetta, jota Kapsi päättikin protestoida pukilla ja nosti pariksi askeleeksi laukan. Käyntipätkät ei myöskään sujunut, minkä kyllä vähän arvasinkin. Muuten olin tosi tyytyväinen rataan ja varsinkin laukkaosuuteen, joka sujui jo tosi hyvin verrattuna viime vuoteen.

Mutta hyvinhän tuo meni, saatiin 63,6% ja sijoituttiin kolmansiksi :) Tuomarikommenteissa meidän rataa luonnehdittiin hyväksi, mutta vähän kiireiseksi. 
Lounais-Suomen HHPC-karsintojen lopputuloksissa oltiin kuudensia. Tässä vielä kuvia.


       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti