lauantai 7. toukokuuta 2011

Blogi alkuun

Innostuin niin paljon ideasta tehdä oma blogi että tässä se nyt on! Blogi kertoo pääasiassa vuokrahevosestani Kapsista ja joskus mukaan pääsee myös muut tallin hevoset. Toivottavasti joku innostuu tätä lukemaan :)

Tänään olin tallilla melkeen viisi tuntia (ei kyllä kovin uutta). Harjasin Kapsia ulkona yli tunnin ja karvaa lähti ja lähti... Joskus vähän epäilen onko tuo muka puoliverinen vai pikemminkin myskihärkä :D Karvaa on nimittäin lähtenyt jo helmikuusta lähtien ihan järkkyjä määriä. Mutta kyllä pojasta hieno tuli kun sain muutaman kilon karvaa pois :) Sitten lähdettiin vähän maastoilemaan kun oli niin hieno ilma. Otettiin pitkä pätkä ravia ja sen jälkeen pari laukkapätkää. Kapsi oli ihan intona ja mulla oli pieniä hidastamisvaikeuksia välillä. Sen jälkeen menin vielä maastoilemaan tallin uusimmalla tulokkaalla, Hawanalla. Pikkuneiti on 6-vuotias täykkäriristeytys ja todella herkkä tapaus. Tulevaisuudessa Hawalle kaavaillaan kenttähevosen uraa.

Huomenna aikomuksena on nyppiä Kapsin hieman rehevöitynyt harja :D Otan järkkärin mukaan tallille jotta saan tänne kuvia lopputuloksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti