tiistai 22. joulukuuta 2015

Itsenäistä treeniä

Mulla on nyt viikon ajalta hurjasti uusia kuvia, jotka odottavat julkaisuaan. Kauan kaivattu lomakin alkoi jo aikapäiviä sitten, mutta kummasti aikaa tuntuu silti olevan normaalia vähemmän. Mutta eiköhän näitä postauksia ala tulla pikkuhiljaa ulos, joten kannattaa pysyä kuulolla!
Viime viikon torstaina kävin illalla tallilla ensimmäisen lomapäivän kunniaksi. Kuvailin ensin aikani Aadaa, minkä jälkeen laitoin Doron kuntoon ja Aada tuli sitten kuvaamaan meitä. Kuvat on otettu mun omalla kameralla ilta-aikaan, joten laatu ei tällä kertaa ole mikään loistava. Maneesiin osui paljon muita ratsukkoja juuri samaan aikaan meidän kanssa, mikä aiheutti mulle pientä stressiä. Tuntui, etten pystynyt keskittymään täysillä omaan ratsastukseeni muita varoessa ja väistellessä. Dorostakin huomasi, ettei se liikkunut niin hyvin kuin yleensä, kun jännitin siellä selässä milloin mitäkin. 

Yritin tehdä tällä kerralla paljon pysähdyksiä ja siirtymisiä askellajien välillä. Niissä saa olla tarkkana sen kanssa, että Doro reagoi välittömästi eikä vasta parin kierroksen päästä. Yleensä ruuna paranee siirtymisten avulla huomattavasti, mutta tällä kertaa se ei ollut niin hyvä. Menin mys edelleen suurimman osan ratsastuksesta ilman jalustimia, sillä mun istunta ei edelleenkään toimi niiden kanssa Doron harjoitusravissa. 


Nyt tuli aika lyhkäiset sepustukset, mutta meidän ekasta kouluvalmennuksesta onkin sitten enemmän analysointia luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti