sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Turistina estekisoissa

Eilen saatiin Riikan kanssa idea lähteä katsomaan Merjan tallilla järjestettyjä alue-estekilpailuja. Tämän vuoksi lähdettiin aamulla tuntia normaalia aikaisemmin tekemään tallitöitä ja ratsastamaan Coraa ja Alexia. Olenkin unohtanut mainita, että Cora muutti vappuna takaisin kotitallilleen kahden kuukauden ratsutuksen jälkeen, joten nyt alkaa postauksiakin tulla taas useammin :)

Mutta takaisin asiaan, eli melko pikaisen tallireissun jälkeen suuntasimme auton nokan kohti Koskea, ja saavuimmekin sinne juuri ponien 80cm tyyliluokan alkaessa. Oli virkistävää päästä taas pitkästä aikaa kameran taakse, ja sainkin mielestäni muutaman aika onnistuneen kuvan aikaiseksi. Vai mitä mieltä olette?

Ponien tyyliluokan jälkeen alkoikin se luokka, jonka vuoksi ylipäätään lähdimme kisoihin, eli Kisamatkalla-blogin sponsoroima 90cm alueluokka. Olisin niin halunnut itsekin osallistua tähän luokkaan ihanien palkintoruusukkeiden takia, mutta aluetason kisakaverin puuttuessa tyydyin vain kuolaamaan palkintoja livenä :D

Siinä niitä nyt olis!

Siellä menee mun ruusukkeet... Nyyh :D
Kuvailtiin luokan jälkeen myös hetki Sennin Pyryä, joka olikin taas aivan valloittavan suloinen! Olen edelleen Reetan ansiosta kova suokkifani, joten oli ihana päästä rapsuttamaan toista yhtä ihanaa karvakorvaa <3


Oon niiiin kade tosta harjasta <3
Koska meillä ei ollut kiire mihinkään suuntaan, päädyimme kuvaamaan vielä kaikki loputkin luokat. Ilma pysyi loppuajan tasaisen pilvisenä, joten kuvaaminenkin oli helpompaa kuin alun vaihtelevassa säässä.

Suomipolle suomiesteellä!
Kimojen kuvaaminen on mun lempipuuhaa, niiden kanssa ei vaan voi epäonnistua!


Kahdessa viimeisessä luokassa ei ollut enää kuin muutama lähtijä, mutta ratsastajat olivat sitäkin taitavampia. Huomaa kyllä kuinka nopeasti sitä saa kehitettyä itselleen rimakauhun, sillä muutama vuosi sitten hyppäsin itsekin tuon kokoisia luokkia, ja nyt en pystyisi edes kuvittelemaan ylittäväni kokonaista rataa noin valtavia esteitä... Mutta onneksi Corakaan ei ole vielä pitkään aikaan valmis tuon kokoisiin luokkiin, joten voin rauhassa pitäytyä turvallisissa pikkuluokissa ;)

110cm, kimot rokkaa taas!120cm


Mikä kuvista on suosikkinne? 

9 kommenttia:

 1. Wow toi 110 kimo :O Senkin prokuvaaja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mulla kovin montaa muuta onnistunutta kuvaa sitten ollutkaan :D

   Poista
  2. Valehteleminen on hyvin rumaa !

   Poista
 2. Mä rakastuin tohon vikan luokan mustaan...... Se oli niin ihana, oisin heti voinu ostaa sen :D

  Tosin Pyry rokkaa, hän on ihan superparas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihana :) Ja Pyry nyt on ihan pop, kellään muulla ei ollut niin komeeta tukkaa!

   Poista
 3. Kaikki kuvat on kyllä niin cooleja, mutta jos yksi pitää valita niin toi suokki jolla on niin piitkä harja, se on kyllä vaan niin hieno ja kun mä niin tykkään suokeista ;)

  VastaaPoista
 4. Itse oon aivan samaa mieltä kimojen kuvaamisesta! :D Ja noista on kyllä tosi hankala valita omaa suosikkia, kun on kaikki hyviä kuvia, mutta jos nyt jotain ni ton 110 luokan kimon, nrolla 034 kilpailevan ratsukon ja tämän viimeisen upean mustan hevosen kuvat nostaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään todella paljon noista kuvista :)

   Poista