keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Viime viikon kuulumisia

Varoitan jo valmiiksi, että luvassa on melko pitkä ja sekalainen postaus, osittain siksi että olen lievästi sanottuna väsynyt ja osittain koska viime viikko oli melkoista pyöritystä alusta loppuun... Lyhyesti summattuna:
  • neljä työpäivää
  • yhdeksän ratsastusta
  • kahdet synttärit 
  • yksi pyöräreissu Saloon 
  • kaksi baarireissua
  • hyvin monta ajokilometriä
  • hyvin vähän unta
Eli ei taida olla ihmekään jos on pää vieläkin vähän pyörryksissä :D. Viikko alkoi heti viime sunnuntain ja maanantain välisellä baarireissulla työkavereiden kanssa. Kyseessä oli myöhäinen juhannuksenvietto, olimme nimittäin kaikki paahtaneet koko juhannuksen töissä. Tältä reissulta kotiuduin siinä viiden aikoihin aamuyöstä, joten onneksi maanantain ainoa urakka oli kahdeksan tunnin iltavuoro Hesellä.

Tiistaina jouduin raahautumaan ylös sängystä heti aamusta, sillä olin luvannut mennä toista kertaa hyppäämään Lellellä klo 11.30. Nadja oli taas mukana rataa rakentamassa ja räpsi meistä muutamia kuviakin. Tunnin aiheena oli kääntämisen harjoittelu, joten hyppäsimme pelkkiä kavaletteja. Hyppäsin ensin kahta kavalettia ympyrällä molempiin suuntiin, sen jälkeen kapeampaa kavalettia tähtäysharjoituksena ja vielä kolmikaarista niin, että suoristuskohdissa vaihdoin kavalettien päällä laukat. Kun nämä harjoitukset sujuivat, korotimme kavaletit mahdollisimman korkeiksi ja tein kaikki hajoitukset uudelleen. Lelle toimi jo huomattavasti paremmin kuin viime hyppykerralla, sain käännettyä paremmin ja laukanvaihdotkin onnistuivat hyvin, joten olin tyytyväinen :) Tallilta jatkoinkin suoraan töihin ja pääsin kotiin vasta 00.30.


Lopuksi saatiin oikein kivaa ravia esiin :)
Keskiviikkona lähdin heti aamusta takaisin töihin, tällä kertaa kymmeneltä alkaneeseen aamuvuoroon. Sieltä jatkoin illalla tallille ja sain poikaystäväni mukaan kuvaamaan kun ratsastin Reetalla. Oli hirvittävän kuuma päivä, noin 30 astetta lämmintä, joten en halunnut tehdä ihmeempiä. Päätinkin vähän virkistää molempien mieltä ja lähdin kentälle ilman satulaa ja vieläpä minishortseissa :D. Tein molempiin suuntiin vähän ravityötä ja pienet pätkät laukkaa, ja kun Reeta tuntui hyvältä ja rennolta niin lopetin suosiolla puolen tunnin jälkeen. Siinäkin ajassa ehti kyllä tulla mukava hiki molemmille!


Torstai menikin kokonaan poikaystävän äidin synttäreitä juhliessa. Meidän nuorempien vieraiden pään menoksi oli suunniteltu hauska tehtävärata, joka vei meidät Paimion sairaalasta Turun Keskiaikaisille markkinoille, ja sieltä Sauvon kautta saaristoon aina Kasnäsiin asti. Sieltä meille olikin varattu huoneet hotellista, ihanaa <3. Ilta meni lämmitetyssä paljussa istuessa ja grillatessa, ja sain jopa talviturkinkin heitettyä meressä!


Auringonlasku Kasnäsissä <3
Perjantai aamulla käytiin viime tingassa aamupalalla, otettiin hetki aurinkoa ja käytiin sitten luovuttamassa huoneet. Jäätiin vielä joksikin aikaa hotellin kylpylään, ja lopulta lähdettiin kotimatkalle. Eipä ollut taaskaan aikaa levätä kotona ennen kun lähdin jo tallille ratsastamaan Reetaa ja Hawanaa. Kävin molempien kanssa kentällä ratsastamassa askellajit läpi ja vähän jumppaamassa kylkiä auki.

Lauantaina heräsin taas aikaisin aamusta töihin. Sieltä kirehdin suoraan tallille käymään maastossa Reetan ja Hawanan kanssa, ja sitten kotiin valmistautumaan varsinaiseen illanviettoon. Oltiin suunniteltu kaveriporukalla yhdistetyt tuparit ja kolmen kaverin synttärit, joita sitten vietettiin oikein urakalla uudessa asunnossa ja myöhemmin illalla lähibaarissa. Itse lupauduin kuskiksi, koska muuten olisi vähän turhan monta juhlimisiltaa kertynyt yhdelle viikolle... :D 

Sunnuntaina kotiuduttiin lopulta siinä neljän aikoihin aamuyöstä, ja ehdinkin huimat kolme tuntia nukkua ennen seuraavaa menoa: olimme nimittäin jo kauan sitten päättäneet lähteä parhaan ystäväni kanssa pyörällä Saloon katsomaan Salo Horse Show'ta. Tulikin univajeen takia hieman levottomampi reissu kuin oli suunniteltu, mutta hauskaa oli silti! :D Matkoihin meni noin pari tuntia, joten ehdimme katsomaan vain päivän viimeistä luokkaa, joka oli 140cm GP-luokka. Toista kierrosta emme ehtineet enää jäädä seuraamaan, koska olin sopinut illaksi vielä Hawanan ja Lellen ratsastukset. Hieman jo tuntui 60 kilometrin pyöräily takalistossa, joten ratsastin molemmat hevoset melko kevyesti. Lellen kanssa treenailin hetken aikaa ilman jalustimia, jotta sain vähän totuteltua siihenkin. Kummastakaan ratsastuksesta ei ole kuvia, mutta tässä joitakin kuvia viime lauantailta, kun olin Lelleä ratsastamassa neljättä kertaa:

Hieno tamma <3
Että sellainen viikko tällä kertaa! Seuraavassa postauksessa voisinkin vähän valaista näitä hevoskuvioita tarkemmin, mutta menee kyllä taas muutama päivä ennen kuin ehdin seuraavan kerran koneen ääreen... Kommentteja saa kuitenkin jättää mielin määrin, sillä niihin ehdin kyllä vastailemaan jo aiemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti