keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Valmennusvideot

Vihdoinkin sain aluevalmennusvideot koneelle! Väsäsin niistä elämäni ensimmäisen koosteen, mutta myönnetään, että tarvitsin tähän hieman apua :D. Ehkä vielä jonain päivänä opin itse tekemään kunnon videoita... Ja jos tätä lukee joku, jolla on taito hallussaan, otan mielelläni vastaan vinkkejä esim. hyvistä videonteko-ohjelmista! Oman koosteeni laatu ei ole kovinkaan kummoinen, mutta toivottavasti siitä saa jonkinlaisen kuvan meidän menosta. Laitoin videon alkuun vertailun vuoksi valmennuksen huonoimman ja parhaimman ravikavalettien ylityksen, jotta näkyy kuinka paljon saatiin edistystä aikaan yhdessä tunnissa. Vielä on kuitenkin tehtävä töitä, jotta saisin Reetan lähestymään niitä rennommin. Myös maastoesteiltä tarvitaan lisää kokemusta, koska mulla on välillä ponnistuspaikat ihan hukassa. Mutta nyt se video:
Kooste oli jo siinä vaiheessa valmis, kun huomasin unohtaneeni juuri sen videon, jossa Reeta hyppää 115cm okseria. Tässä vielä erillisenä pätkänä sekin:
Mitä piditte videoista? Haluatteko nähdä myöhemmissä 
postauksissa pelkkiä kuvia/videoita vai molempia? :)

2 kommenttia:

  1. Jee ihanaa nähdä treenivideoita!! Lisää näitä vaan valmennuksista, jos joku on ollu kuvaamassa. Taitava Reetuli <3 Ja hyvä nähdä et joku treenaa kun ite vaan läskistyn täällä Hollannissa. Kuntosalin etsintään käy tieni :) Annille terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tarkotus olis ottaa vähän useammin noita videoita, jotta näen itekin miltä meidän meno näyttää :) Toivottavasti sullakin on ollut hauskaa siellä kaukana :)

      Poista