torstai 27. joulukuuta 2012

Blogi herää uudelleen henkiin!

Eli tällainen ilouutinen tämänhetkisille uskollisille lukijoilleni (ja toivottavasti myös uusille sellaisille) :). Lyhyeksi ajateltu kirjoitustaukoni venähtikin järjettömän pitkäksi, mutta tuli todella tarpeeseen, sillä blogin pitäminen oli jo alkanut tuntua pelkältä raskaalta velvollisuudelta. Teen tätä kuitenkin vain omaksi ilokseni, ja nyt mulla on vihdoinkin taas uutta intoa vaikka muille jakaa! Harmittaa silti, etten saanut kerättyä kirjoitusmotivaatiota nopeammin, sillä reilussa vuodessa on tapahtunut vaikka mitä kirjoittamisen arvoista. No, yritän parhaani mukaan käydä läpi tärkeimpiä tapahtumia, jotta tekin pääsette kärryille. Aloitan suurimmasta muutoksesta eli vuokrahevosen vaihtumisesta. Tässä "lyhyesti" taustaa sille:

Aloitin blogin pitämisen lähinnä seuratakseni minun ja nyt jo entisen vuokrahevoseni Kapsin edistymistä. Meidän kisauramme oli alkanut jo pari vuotta ennen blogin aloitusta eikä loppua ollut näkyvissä, mutta puolen vuoden blogikirjoittelun jälkeen se sitten tulikin ajankohtaiseksi. Mistään hirveän vakavasta asiasta ei ollut kyse, Kapsi vain alkoi näyttää merkkejä siitä, ettei siitä enää pian olisi ikänsä puolesta jatkamaan saavuttamallamme tasolla. Päätimme viime kisakauden suosiolla Ypäjän kisaviikon 110cm luokkaan, jossa kielsimme ulos viimeiseltä esteeltä, sillä Kapsi ei ollut enää oma itsensä. Eihän se mukavaa ollut, että meidän kolmen vuoden kisauramme päättyi sillä tavalla, mutta Kapsin terveys oli tärkeintä. Ruuna pääsi siis ansaitulle lomalle ja jatkoi sen jälkeen opetusmestarin uraansa uuden vuokraajan kanssa. Tässä työssä Kapsi on edelleenkin, kilpaillen enää alle metrin luokkia. Pääasia on, että ruuna näyttää terveeltä ja onnelliselta. Ja kyllä, olisihan se ollut ihanaa jatkaa yhteistä taivaltamme, mutta totuus on ettemme olisi enää päässeet yhdessä eteenpäin. Kapsi ei silti ole täysin kadonnut elämästäni, sillä ratsastan ruunalla edelleen silloin tällöin :).

Kapsi kesällä 2011

Blogin päätähti on kuitenkin nykyinen vuokrahevoseni Reeta, 9-vuotias suomenhevostamma, jota tarjottiin käyttööni Kapsin tilalle. Ajattelin tehdä seuraavan postauksen meidän vuoden kestäneestä yhteistyöstä, joten siitä ei sen enempää tältä erää. En nähnyt syytä perustaa Reetalle täysin uutta blogia, sillä Kapsi ja Reeta asuvat samalla tallilla ja aion edelleen satunnaisesti kirjoitella tänne myös Kapsin kuulumisia. Uudistin kuitenkin blogin ulkoasun ja nyt haluaisinkin tietää, mitä pidätte? Molemmilla hevosilla on nyt myös omat esittelysivunsa ja Kisatulokset-sivulta löytyy päivitetyt tiedot kaikista Reetan ja Kapsin kanssa käydyistä kisoista.

Kertokaa siis rohkeasti mielipiteenne (ulkoasusta, kirjoitustyylistä ym.), sillä otan mielelläni vastaan rakentavaa palautetta kehittääkseni blogia! :)

Reeta kesällä 2012
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti