sunnuntai 25. elokuuta 2013

Luvassa blogiarvostelu!

Koska olen edelleen kipeänä ja vailla tekemistä, ajattelin laittaa pystyyn blogiarvostelun! Jotta voit linkata blogisi mukaan arvosteluun, sinun on oltava blogini rekisteröitynyt lukija. Katson kaikki linkitetyt blogit huolellisesti läpi, ja osallistujien määrän mukaan otan arvosteluun 5-10 blogia. Ja koska tiedän, että blogiarvosteluja pursuaa tällä hetkellä joka tuutista, päätin tehdä omastani hieman muista poikkeavan. Sen sijaan että valitsisin arvosteluun vain omat suosikkiblogini, haluan tällä kertaa ottaa mukaan mahdollisimman erilaisia blogeja, niin sanottuja tyyppiesimerkkejä, joiden arvosteluista moni muukin bloggaaja voi "tunnistaa" oman bloginsa ja täten (toivottavasti) hyötyä vinkeistä itsekin.

Arvostelen blogit yleisarvosanalla 4-10, ja lisäksi arvioin tarkemmin ulkoasua, kuvien laatua, kirjoitustyyliä sekä ylipäätään blogin luettavuutta. Ideanani tässä blogiarvostelussa on, että mahdollisimman moni ahkera bloggaaja saisi rehellisen mielipiteen oman bloginsa heikkouksista ja vahvuuksista. Itse ainakin haluaisin kaikkien blogissani vierailevien kertovan mielipiteitään mahdollisimman rehellisesti, jotta tiedän missä asioissa voisin vielä parantaa blogiani ja näin lisätä lukijoideni viihtyvyyttä. Sillä tätä vartenhan suurin osa blogeista perustetaan -  halutaan antaa mahdollisimman monelle lukemista, jonka parissa viihtyä: itkeä ja nauraa yhdessä kirjoittajan kanssa, samastua tämän kokemuksiin, saada uusia ideoita ja ajattelutapoja, sekä ylipäätään vain nauttia yhteisestä kiinnostuksenkohteesta. 

Nyt siis sormet näppäimistölle ja kipinkapin linkkailemaan blogeja tähän postaukseen! Aikaa on keskiviikkoon 28.8. asti, jolloin alan käymään blogeja läpi!


7 kommenttia: